Kundvagn  

Tom!

- Frakt
0 kr Totalt

Till kassan

Kategorier

Vad händer om...

Spelet kommer fram trasigt

Om det skulle vara så att posten har varit framme och haft kongafest över ditt spel är det knappast roligt. Därför byter vi spelet åt dig, förutsatt att du hör av dig till oss samma dag som du får spelet i brevlådan och skickar tillbaka det till oss.

Du vill byta till något annat

Det är lätt hänt att det blir fel ibland. Givetvis kan du byta ditt spel. Vi står för returfrakten enligt Postens portotabell och byter gärna spelet till dig utan tjafs. Det enda kravet är att du inte får ha brutit förpackningen eller förseglingen.

Du inte gillar spelet

Detta har vi givetvis tänkt på, det finns inget drygare än att köpa ett spel och sen inte tycka om det. Därför har vi sett till att det finns så mycket information som möjligt på vår hemsida. Du hittar genomsnittsbetyg, trailers, våra recensioner och våra kunders kommentarer på vår hemsida, Twitter och Facebook. Öppnade spel byts inte så ta gärna en extra titt!

Du tycker att vi är världens bästa

Då skulle vi bli så himla glada om du skulle vilja berätta om oss till dina vänner, och kanske skriva något fint på vår wall. Annars kan du ju gärna gå in på Prisjakt och lämna ett positivt omdöme om du är nöjd med ditt köp.

Du tycker att vi är världens sämsta

Givetvis är det mycket tråkigt för oss om du ej är nöjd. Om du säger vad som inte känns bra så ska vi ta vara på den kritiken och göra allt för att se till att det blir bra igen. Skicka ett mail till kundtjanst@gamersunited.se eller kontakta oss här.

Vi får en invasion av zombies

Först och främst hoppas vi att du redan har läst "The zombie survival guide" och att du har spelat mycket shooters - så du är träffsäker med luftgeväret och beredd på vad som komma skall.