Kundvagn  

Tom!

- Frakt
0 kr Totalt

Till kassan

Kategorier

Köpvillkor

Kortfattat

 

Snabb leverans med Posten AB. Allt skickas från eget lager.
Beställningar innan 17.00 på vardagar och 11.00 på söndagar skickas i regel samma dag. 
Betala säkert med kreditkort eller genom din Internetbank.
14 dagars ångerrätt förutsatt att plomberingen är obruten.
 Ingen ångerrätt för digitala koder som mailas ut.

 

Fullständiga villkor


Priser

I priserna på hemsidan ingår alltid moms. På böcker är den 6%, livsmedel 12% och på övriga sortimentet 25%. Frakten kostar alltid 19kr - oavsett hur mycket eller lite du köper.


Leverans

Varor beställda innan 17.00 skickas i regel redan samma vardag. Vi använder oss av Posten för att skicka försändelserna och det innebär att i de flesta fallen kommer varan levereras redan dagen efter lagd beställning. Vi tar dock inte ansvar för försenade leveranser.

Vårt lagersaldo uppdateras i realtid och samtliga produkter finns i eget lager. Detta innebär att vi kan skicka din beställning omgående.

 

Betalning

Du kan betala din beställning direkt med ditt bank/kreditkort. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade. Alla transaktioner stäms dessutom av mot 3D Secure-nätverket.

Betala med Payson!

 

Om Paysonfaktura

Vi erbjuder betalsättet "Paysonfaktura" i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19kr. För att kunna beställa mot faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. 

 

Ångerrätt

Vi följer Distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit varan. Dock måste produkten och förpackningen vara i oförändrat skick, dvs oskadad i obruten förpackning. Spelen har plombering - om dessa är brutna kan du inte ångra ditt köp. Varans värde betalas ut inom 30 dagar från att du häver köpet. Företag har inte denna ångerrätt. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden.

Kontakta gärna oss innan du häver ditt köp!

 

Reklamation

Givetvis har du som kund 3 års reklamationsrätt på våra varor. Om produkten gått sönder på grund av felaktigt handhavande kommer vi inte åta oss ansvar. Vi kontrollerar varje försändelse innan den skickas till dig - skulle varan trots detta vara skadad eller felaktig så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.

 

Sekretess

Vi använder oss utav cookies på denna hemsida för att underlätta din upplevelse. När du lägger en beställning sparar vi även dina personuppgifter för att kunna ge dig en hög service i de fall det uppstår problem i efterhand. Vi garanterar att personlig information aldrig kommer att lämnas ut till tredje part, såvida inte dessa begärs ut av åklagare eller polis.

 

Tvist

Vid en eventuell tvist kommer vi försöka lösa ert problem i den mån som det går. Om det trots detta kvarstår en tvist kommer vi givetvis att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Information om pantsättning

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB.